">

Επαληθευση Τιμων & Stock

Πολύ σημαντικό στοιχείο για τις πωλήσεις των εμπορικών επιχειρήσεων είναι η διαθεσιμότητα των προϊόντων τους στα σημεία πώλησης που έχουν επιλέξει.  Σημαντικές έρευνες εντός των αγορών Ευρωπαϊκής Αγοράς (EU) έδειξαν ότι οι καταναλωτές έχουν την τάση να αντικαθιστούν ένα προϊόν το οποίο δεν βρίσκουν εύκολα ή δεν είναι εύκολα διαθέσιμο με κάποιο άλλο ανταγωνιστικό, ακόμα και υψηλότερης τιμής η χαμηλότερης ποιότητας.

Αυτή η υπηρεσία της INVEPLUS παρέχει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, αλυσίδες καταστημάτων, αλλά, και σε franchisors να ελέγχουν την διαθεσιμότητα των προϊόντων τους στα ράφια καθώς και οποιαδήποτε αλλαγή έχει επέλθει στο προϊόν όσον αφορά την τιμή, την συσκευασία και την θέση.  Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι ο εντοπισμός και η αναφορά τυχόν προβλημάτων όσον αφορά στην διαθεσιμότητα και την κατάσταση των προϊόντων.

Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεργασία των εμπλεκομένων πλευρών και την παραχώρηση στην INVEPLUS δεδομένων όπως η προκαθορισμένη θέση των προϊόντων, η περιγραφή, ο κωδικός, η συσκευασία και η τιμή.  Τα οφέλη της υπηρεσίας αυτής είναι πολλαπλά :

  • Εντοπισμός προβλημάτων αναφορικά με το merchidising.
  • Αξιοπιστία στην παροχή πληροφοριών.
  • Αύξηση πωλήσεων.

Ευμολπιδών 4, Γκάζι, Αθήνα, 11854 Ελλάδα
Τηλ: 213 00 88 543 | Fax: 210 77 97 685

© 2022 inveplus.gr
produced by etouch